Voor ons is London slechts een easyjet-vluchtje verwijderd, voor New Yorkers is het de andere kant van een heeeeele grote plas. Toch hebben ze daar eindelijk iets op gevonden. Ook in beide wereldplaatsen: de presentatie van fotografie zoals we dat nu beleven, waarbij iedereen gewoon zijn eigen fotoboek voor op de koffietafel maakt.

 

In breda speelt zich op dit moment het grafische festival af en iedereen heeft maar één ding in zijn hoofd… heb jij de Stylism Mupi al gespot? Gelukkig is er ook iemand die er tijd in moeite in stopt om ze bijna allemaal op Flickr te flikkeren. Mocht je een beetje de weg zijn na deze update, vergeet dan google maps e.d. want er is ook een opensource alternatief, mede mogelijk gemaakt door jou!

 

Tenslotte nog wat lekkere flash-oogsnoep, altijd fijn, soms iets minder functioneel.

Share on Facebook