Voor de verandering en geheel tegen elke gewoonte in is de vms een keer precies op tijd: vrijdagmiddag. En dat terwijl het eigenlijk gewoon keihard terras-weer is… dus ff rap door die links heen: 

Na die lekkere bouwvakkers ben je wel toe aan wat niveau, bijvoorbeeld met antoine peters, de studio-laucke, collega blogger en retro-artist signalnoise, the rsrvs, of werp een vefrissende blik in deze hight tech houten spiegel

 

Mijn persoonlijke favoriet van de week komt eigenlijk voort uit onkennis… want hoe het dat &-teken nu eigenlijk in het engels… euh ja .. nee geen and-sign… maar de Ampersand! Nieuwste vriendje in mijn speeltjes tuin is een iPod Touch (16Gb). Heerlijk ding, waar je lekker met je vingers aan moet zitten. Gelukkig zijn daar ook wat toffe sites voor om het ding wat te pimpen (ook je iFoon dus!)

Tennis heb ik altijd soort van suf gevonden en lijkt me ook redelijk ongezong, maar de toekomst ziet er volgens oer-merk Lacoste best wel high-end uit (misschien iets te??)

Tot slot gewoon lekker plaatjes kijken bij wat verschillend mensen om de tijd tot zaterdag te doden… Bijvoorbeeld bij de Dutch House of Photography, of deze scandinavisch Filippa (met iPod touch achtige navigatie). En als we dan vanavond thuis op de bank ploffen dan gaan we chillen met deze dope R2D2

 

Share on Facebook