In de tijd dat de VMS even offline was stopt het link-hamsteren natuurlijk niet, bij deze mijn voorraadje links voor de komende dagen: Wederom een tip van Daniël om af te trappen, een lekker creatieve muur-animatie! Als rechtgeaard import-amsterdammer ben ik natuurlijk een hardliner als het op events aankomt. Buiten de ring kom ik alleen voor trouwpartijen en begrafenissen…oh ja, ook voor het GDFB… zie je volgende week zaterdagavond in de Mezz!

 

Deze site is een must voor iedereen die wel eens een briefje voor iemand heeft achtergelaten… jij dus… geef het aandacht, lees die post-it en lig krom! Ook fijn voor de meer geletterde VMS-bezoeker, een screensaver die je exact vertelt hoe laat het is… ook verkrijgbaar in helvetica uiteraard. 

 

Nog even twee sites van frisse designers, de eerste is van staalkade-stijn, saf zit in een nieuw strak stylesheetje namelijk! Geen familie van saf, maar wellicht wel het donkere broertje: zip.

 

Tot slot weer schaamteloze zelfpromo: hoekiesikeenbureau? … bij voorkeur eentje met 3 Magneten ;-)

Share on Facebook