Zo, zijn we weer. Helaas de backup nog niet aan de praat gekregen, mocht iemand nog tips hebben dan hoor ik ze graag. Om al dat vms-leed toch een beetje op te vangen een extra dikke post met inbreng van Daniël. De aftrap van deze repost is voor collega en medeblogger ronnie. Hij scoorde bijna een adcn-lamp met zijn briljante Fresh from the Streets poster, en ook hij plaatst waardig materiaal op zijn anoniem blog. 

 

Hard gaan niet alleen bloggers, maar ook Zwitsers. Daar springen ze namelijk met 2 raketten en een hangglider gewoon uit een vliegtuig…wooooosh. De gasten achter deze website hebben waarschijnlijk ook iets teveel aan de raket gehangen… ik weet hij gaat traag, maar er staat dope shit op!

 

Nu ik zelf alweer 3 maanden terug ben in de reclame blijk ik opeens ook weer spotjes te kunnen waarderen. Waarschijnlijk ben je ‘m al ergens tegen gekomen, zo niet: enjoy first-person-nike-soccer! Ook fris is de site van het finse nokia voor hun green-mobiel. En als je dan toch lekker fris bezig bent, spring dan ook eens in deze pool… plons!

cans

 

Het festival waar je eigenlijk gewoon nu nog op de boot/trein/easyjet vogel naar london moet stappen is er. The Cans.  

 

Als er een plek is die niet stilstaat dan is het interweb wel, vandaar een roedel links die misschien niet inhoudelijk maar wel oogsnoep technisch je aandacht verdienen. Check dus: de meekleurende website uit Scandinavië (webcam verplicht!), de ultieme doorblader site (probeer elke hoek!), iets dat weer zo weird is dat het wel uit japan moet komen (geluid aan!)…. zo daar kunnen we weer even een paar dagen meer vooruit toch. De volgende lading links staat alweer te trappelen, hou ‘m in de gaten dus… ik zal ook nog her en der features wegbreken invullen van de nieuwe look.

 

Share on Facebook