Na een weekendje de Eifel, Moezel en Ardennen onveilig gemaakt te hebben op de beemer is het tijd om even een hoop lekkers te dumpen. Deze post heeft voor ieder wat wils. Nerds, foto-fetisjisten, muziekliefhebbers, ad-freaks, ze komen allemaal aan hun trekken. Dat de evolutietheorie een grote zwendel is weten we allemaal, hoe het echt is gegaan heeft Centraal Beheer voor ons in een filmpje gestopt. Nu we het toch over Appels hebben: deze fijne appilicaties mogen niet ontbreken op je favoriete speeltje. En over zwendel gesproken: leuke feitjes over ieders favoriete meubel-inelkaar-schroever: De Stichting Ikea.

Nu we de wereld weer wat helderder hebben gemaakt is het tijd voor schoonheid in pure vorm. Bijvoorbeeld van Sigur Ros. Deze ietwat vreemde Ijslandse mannen hebbeb afgelopen weekend opgetreden met dorps-kabouter Björk, binnenkort kun je het resultaat zien bij National Geographic. Ik kwam op deze link via deze duitser die in Oslo werkt (en de schoenen van DJ K-Mart heeft gepimpt!). K-Mart is trouwens ook sinds kort bevlogen blogger: check zijn blog-rockin’ beats!

De laatste links zijn voor de visueel ingestelde vms’ers. Check de portfolios van: Dan Mumford, en Jo Lunghorst. En in 1 link laten we alles op zijn plek vallen. Muziek en Kunst en Nerds in één: Sleevage!

Share on Facebook