Hoe het heeft kunnen gebeuren, maar deze briljante fotograaf kwam bij de Ascics campagne van 180 niet helemaal uit de verf, maar hij maakt toch vet werk! Blogs zijn er ook in alle soorten en maten. Van klein en onbetekenend (lees: voor de happy few) tot groot en heel belangrijk (lees: commercieel en niet te vertrouwen). Gelukkig heeft iemand de moeite genomen het allemaal mooi in kaart te brengen.

Vroeger vond ik tekenen een heel leuk vak, helaas stonk ik er echt in… mooi om te zien dat sommige mensen wel echt vet talent hebben zoals jenny! Talent vindt je in Nederland niet alleen op een groene grasmaat vandaag de dag, ook achter een scherm zijn we de Baas! Check die reel! (edit: die gast blijkt gewoon uit London te komen, my bad Check comment van Calango)…

Voor de echte reclamebeesten is er deze week een site die je niet mag en kan missen: de leeuwen worden uitgedeeld namelijk.

Share on Facebook